У Луцьку чоловік продавав амфетамін. ФОТО

0
-1
У Луцьку чоловік продавав амфетамін. ФОТО
У Луцьку поліцейські викрили торговця амфетаміном.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Безпосередньо на місці, під час поверхневого огляду, в нього вилучили п’ять розфасованих для продажу пакетиків із амфетаміном.

Згодом, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання волинянина правоохоронці вилучили, ще вісім аналогічних пакетів із наркотичною речовиною. Загальна вага вилученого амфетаміну становить 13 г.

Окрім цього, у зловмисника вилучили понад 2 тис. грн., здобуті злочинним шляхом, два мобільних телефони та кастет. Вилучене направили на дослідження.

Слідчі детективи поліції Волині повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів. Наразі, вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті, зокрема, передбачає до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні