На Волині в кафе отруїлися відвідувачі: у людей виявили сальмонелу

0
-6
На Волині в кафе отруїлися відвідувачі: у людей виявили сальмонелу
У 13-х людей, які отруїлися на хрестинах в кафе у Ковелі, виявили сальмонелу.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного лабораторного центру.

Нагадаємо, у п’ятницю, 7 червня, у кафе «Рандеву» в Ковелі під час святкування хрестин отруїлися гості. 15 відвідувачів одного з ковельських кафе звернулися до інфекційного відділення Ковельської центральної районної лікарні з симптомами отруєння, двоє з них - діти.

Так, Ковельський міськміжрайонний відділ ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» продовжує проводити епідеміологічне розслідування, заходів по локалізації та ліквідації спалаху гострої кишкової інфекції, який виник після родинних святкувань в закладі громадського харчування м. Ковеля.

За медичною допомогою станом на 14 червня звернулось 20 осіб, з них 2 дітей, з симптомами харчового отруєння. За результатами бактеріологічного обстеження у 13 осіб виявлено сальмонелу. Стан хворих середньої важкості.

За рекомендацією лабораторного центру з 10 червня на період епідеміологічного розслідування заклад тимчасово не працює.

"Лабораторні дослідження біоматеріалу від хворих та декретованих осіб, а також зразків навколишнього середовища тривають", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні