У Луцьку ремонтують двори на Львівській та Привокзальній

0
-1
У Луцьку ремонтують двори на Львівській та Привокзальній
У Луцьку продовжують ремонтувати двори. Оновлені прибудинкові території незабаром будуть на Львівській, 63 та 63а, та на Привокзальній, 1 та 3.

Хід ремонтних робіт у дворах, 13 червня, оглянули перший заступник міського голови Григорій Недопад та радник міського голови Ігор Поліщук, – інформує прес-служба міської ради.

На капітальний ремонт прибудинкової території на вулиці Львівській, 63 та 63а з міського бюджету витрачено понад 2 мільйона гривень. За ці кошти в дворі зроблено нові тротуари та тривають підготовчі роботи з облаштування місць для паркування машин та майбутньої дороги.

На вулиці Привокзальній, 1 та 3 ремонтні роботи практично завершено. Постійні калюжі та розбитий асфальт більше не турбуватимуть місцевих мешканців. Тепер – це зразковий двір, встелений сучасною бруківкою.

"Ремонт прибудинкових територій в цьому дворі робився разом із введенням в експлуатацію будинків, - розповів Григорій Недопад. - Фактично було тільки підсипання ям для того, щоб зберегти проїзди для автомобілів. Зараз тут на великій території вкладена бруківка з використанням тактильної плитки для зручності громадян з обмеженими фізичними можливостями. З моста проспекту Перемоги є сходи, тому ми дбаємо, щоб нашим мешканцям було зручно».

Відремонтували також дорогу на вулиці Прогресу. На місці старого розбитого асфальту тепер ідеально рівна проїжджа частина вулиці та тротуари. Такі роботи тривають й на вулиці Пушкіна. Будівельники завершують там перекладати історичну «трилінку».

"Вулиця була практично повністю зруйнована, - каже радник міського голови Ігор Поліщук. – Доводиться її відновлювати. На тротуарах вкладають звичайну тротуарну плитку, а на проїжджій частині шашку Трилінського (матеріал, який має історичну цінність). Вимагаємо якості ремонту».




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні