У моторошній ДТП на трасі Луцьк-Ковель постраждало двоє людей

0
7
У моторошній ДТП на трасі Луцьк-Ковель постраждало двоє людей
У середу, 12 червня, на автодорозі поблизу села Копачівка Рожищенського району автомобіль «Skoda» під час здійснення обгону зіткнувся із трьома транспортними засобами.

Про це повідомили в прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, аварія сталась після 18.00 години, біля села Копачівка, поблизку ресторану "Зелений гай".


У ДТП постраждали дві особи. Поліція за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочала кримінальне провадження.

Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля «Skoda» в стані алкогольного сп’яніння перебував 28-річний житель Луцька.

Під час виконання маневру обгону, водій допустив зіткнення з попутними автомобілем «Mercedes», причепом вантажівки «КамАЗ» та зустрічним автомобілем «Volkswagen».

Внаслідок зіткнення автомобіль «Volkswagen» з’їхав з дороги та перевернувся. Його водія, 36-річного жителя Луцька, госпіталізували.

Травмувався у ДТП також і водій автомобіля «Skoda», його не госпіталізовували. Транспортний засіб поліцейські затримали.

Встановлено, що автомобілем «Mercedes» керував 42-річний житель Рожищенського району, а за кермом вантажівки «КамАЗ» перебував 58-річний лучанин.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рожищенського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні