На Волині за добу – сім аварій з потерпілими. ФОТО

0
5
На Волині за добу – сім аварій з потерпілими. ФОТО
На Волині за добу (12 червня) сталося сім аварій з потерпілими.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Так, у середу, 12 червня, на автодорозі поблизу села Копачівка Рожищенського району автомобіль Skoda під час здійснення обгону зіткнувся із трьома транспортними засобами. У ДТП постраждали дві особи. Поліція за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочала кримінальне провадження.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері по 19 годині.

Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля «Skoda» в стані алкогольного сп’яніння перебував 28-річний житель Луцька. Під час виконання маневру обгону, водій допустив зіткнення з попутними автомобілем Mercedes, причепом вантажівки «КамАЗ» та зустрічним автомобілем Volkswagen.

Внаслідок зіткнення автомобіль Volkswagen з’їхав з дороги та перевернувся. Його водія, 36-річного жителя Луцька, госпіталізували.

Травмувався у ДТП також і водій автомобіля Skoda, його не госпіталізовували. Транспортний засіб поліцейські затримали.

Встановлено, що автомобілем Mercedes керував 42-річний житель Рожищенського району, а за кермом вантажівки «КамАЗ» перебував 58-річний лучанин.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рожищенського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Загалом протягом минулої доби на території області сталося сім дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. Зокрема, у середу, 12 червня, близько 14 години по проспекту Відродження у Луцьку автомобіль Opel Vivaro під керуванням 36-річного жителя обласного центру зіткнувся з автомобілем Mercedes. Внаслідок ДТП постраждали 9-річний та 7-річна пасажири Opel Vivaro. Їх не госпіталізовували.

Також дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися у Любешівському, Турійському, та Старовижівському районах.

Напередодні, у вівторок, 11 червня, пізно ввечері в селі Гірники Ратнівського району по вулиці Шевченка автомобіль Jeep Grand Cherokee врізався у придорожнє дерево.

Поліцейські попередньо встановили, що водій, 27-річний житель цього ж району, перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Його госпіталізували в реанімацію центральної районної лікарні.

Поліція Волині за фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочала кримінальні провадження та проводить досудові розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні