Луцький незрячий активіст стане телеведучим

0
8
Луцький незрячий активіст стане телеведучим
Відомий луцький активіст, очільник громадської організації "Генерація успішної дії" Віталій Ткачук стане телеведучим.

Про це чоловік написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"В мене була дитяча мрія стати радіоведучим і я думав, що вона не здійсненна через те, що я незрячий. Але Бог управив по-іншому. Хочу спробувати свої сили в ролі ведучого. Відтепер щосуботи в ефірі Громадське Інтерактивне Телебачення о 19 годині виходитиме моя авторська програма «Генерація хороших людей», в яку буду запрошувати знакових людей як Луцька і Волині, так України загалом", - пише пан Віталій.

Відомо, що співведучими стануть Владимир Роса і Віктор Калитка. А першим гостем програми буде Олександр Пиза, - відомий політик, економіст, громадський діяч, помічник народного депутата України Сергія Мартиняка.

"Дуже дякую продюсеру Громадське Інтерактивне Телебачення Олегу Величко за те, що повірив в мої сили і надав можливість для такої самореалізації. Свої запитання до Олександра Пизи, пропозиції щодо участі в програмі "Генерація хороших людей" пишіть мені у приват або в коментарях до цього допису", - додає чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні