У лісі на Ковельщині виявили купу сміття: власнику довелося прибрати

0
1
У лісі на Ковельщині виявили купу сміття: власнику довелося прибрати
У лісі біля села Дубове Ковельського району знайшли купу сміття. Небайдужі серед непотребу знайшли речі, які могли належати родині підприємця Шворака.

Про це повідомив Дубівський сільський голова Роман Троцюк.

«На жаль сталася прикра подія. Сміття було вивезене не на полігон побутових відходів в м. Ковель, а на територію колишнього смітника Дубівської сільської ради. Працівники, які вивезли сміття отримали кошти, щоб заплатити за утилізацію на міському сміттєзвалищі, але вивезли сміття на іншу територію», – написав сільський голова.

Роман Троцюк зауважив, що підприємець, як тільки отримав інформацію про цей випадок, приїхав, вибачився, винайняв велику машину і завантажив не тільки своє сміття, а й те, яке вивезли інші непорядні люди.

«Наразі інцидент вичерпано, претензій в громади немає. Дякуємо за оперативність та порядність у виправленні помилки», - написав очільник сільради.

Також пан Роман звернувся до Дубівської громади з проханням дбати про благоустрій території на якій проживають.

«Ставтесь відповідально до навколишнього середовища та контролюїте інших. Разом ми зможемо створити безпечну та комфортну для проживання громаду», - додав сільський голова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні