--> У чому зізналася жінкам у Луцьку відома ведуча Ольга Фреймут | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У чому зізналася жінкам у Луцьку відома ведуча Ольга Фреймут

0
-3
У чому зізналася жінкам у Луцьку відома ведуча Ольга Фреймут
У Луцьку відбувся жіночий майстер-клас відомої ведучої Ольги Фреймут. Захід організували у вівторок, 11 червня, і він мав назву «Ревізія життя». На «вечір зізнань» з Ольгою Фреймут прийшло чимало лучанок. Цікаво, що в залі РЦ «Промінь» були й чоловіки. Перед початком свого майстер-класу Фреймут наголосила, що Луцьк – це культурна столиця.

На зустрічі Ольга говорила з лучанками про любов, кар’єру, чоловіків, дітей, секс. Розповіла присутнім про те, як досягнути цілі, дала учасницям зустрічі декілька порад із власного досвіду. Втім, радила не використовувати її поради в домашніх умовах, але скористатися її помилками, аби не повторити їх у власному житті.

Після зустрічі з Ольгою Фреймут, ми виокремили найцікавіше, те, що може стати, на нашу думку, в корисній нагоді.

«Усі ми народжуємося в різних сім’ях: хтось в сім’ї аристократів, будівельників, політиків, вчителів, інженерів. Я дуже люблю те, що я провінційна дівчина. Коли мене хочуть образити, пишуть: «з тебе ніколи не вийде село». Так, з мене ніколи не вийде село. Я принципово не хочу, щоб з мене виходило село. Я ніколи не дозволю селу вийти з мене. Тому, що для мене село – це моя бабуся, її традиції, це можливість доторкнутися лицем до сунички на грядці. Я люблю сільське в собі. Тому, що це дало мені сили», – розповіла на початку зустрічі Ольга Фреймут.

З її слів, ніхто не має права цуратися свого походження. До кінця треба нести те, що дала тобі твоя біографія, втім потрібно вміти коригувати свою долю.

Фреймут вважає, що мова – це наш паспорт, ми повинні стежити за тим, як ми розмовляємо. Стежити треба навіть за тембром голосу. Мати свій фірмовий голос, свій чіткий акцент. Освіта – це те, що також возвеличує.



«Дуже велике щастя мати поруч з собою людину, яка тебе не гнітить, і не тягне до долу», – ділилася Ольга Фреймут.

«Ми заробляємо стільки грошей, скільки хочемо. Абсолютно чітке правило для усіх: працюйте за покликанням – і будете багаті» – радила відома ведуча.

На думку Ольги, ніколи не треба брати кредити. На мрію треба заробляти, але своїми ресурсами. Наше багатство визначається не тим, скільки ми накопичуємо, а скільки тратимо.

«Коли виникає питання: народжувати чи не народжувати – звичайно народжувати. "Мої діти мене спонукали бути собою і заробляти, і бути тією, якою я зараз себе почуваю», – була відвертою відома ведуча.

«Діти – наша копія. Змініться ви, і вони стануть на вас схожими», – цитувала психологів Ольга Фреймут.



«Кар’єру треба продумувати. Вибирати компанію мрії і йти до неї покроково. Можливо, не зразу, але обов’язково знати, куди ти йдеш. Знайомитися, робити все, що вимагають. Знати собі ціну. Якщо відчуваєте, що переросли свою кар’єру, зарплату – повідомте про це ваше керівництво. Не бійтеся, що вас звільнять. Якщо звільнять, ви ж знаєте, що ви це переросли. На ринку завжди хороші спеціалісти потрібні», – мотивувала Фреймут.

Також вона додала, що талановиті люди завжди прорвуться.



«Працюйте попри поганий настрій. Працюйте навіть тоді , коли ви безробітні. Змушуйте себе працювати хоча б кілька годин у день. Це потім піде тільки на користь», – радила жінкам Фреймут.

«Гарні манери – це великий крок у велике майбутнє», – переконана ведуча.

Також на її думку, вміти поступатися – це ознака сильних.



















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні