Простий план для запального дівич-вечора*

0
3
Простий план для запального дівич-вечора*
Сходити з розуму в переддень весілля дозволено не лише чоловікам, як то транслюють в сучасних телевізійних комедіях. Дівчаткам також необхідно розважитись, тому ми підібрали ідеальне місце для святкування і дамо кілька порад, як зробити його незабутнім.

Отже, чого хочеться дівчині? Скоріше за все, багато подруг поряд, вишуканої атмосфери, привітного обслуговування, смачних і легких страв, ігристих напоїв та запальної розважальної програми. Для реалізації всього цього ідеально підходить ресторан-караоке «George’s Club».

Співати в караоке любить практично кожна дівчина, а в теплій компанії це виходить максимально душевно. Якщо ж хтось відчуває дискомфорт - бек-вокалістки ресторану-караоке підтримають та допоможуть все-таки виконати улюблену пісню.

Для того, щоб вечір пройшов безтурботно, складіть попереднє замовлення та бронюйте столик. Це гарантує найкращі місця, з яких буде зручно співати, танцювати і бачити всю атмосферу закладу навколо. В меню передбачені страви на будь-який смак - вигідні суші сети, вишукані закуски, стильні десерти та багато іншого.

Для бронювання телефонуйте: +380 (50) 490 77 14.
Ресторан-караоке «George’s Club» знаходиться на 3 поверсі РЦ «Промінь» і працює в літній період з 20:00 до 06:00.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні