Волиняни можуть платити за воду пластиком*

0
3
Волиняни можуть платити за воду пластиком*
У сервісному центрі Evoda Луцького водоканалу встановили платіжний термінал ПриватБанку.

Про це повідомляє регіональний прес-офіс фінустанови.

Відтепер з його допомогою волиняни можуть здійснювати усі необхідні платежі.

"Платіжний термінал в приміщенні сервісного центру водоканалу, розташованого в одному з найбільш густонаселених районів Луцька, допоможе волинянам зручно сплачувати за комунальні послуги, – розповідає Ольга Загребельна, керівник напрямку "Eквайринг" Північно-Західного РУ ПриватБанку. – Адже відтепер немає потреби шукати відділення банку. Сплатити за воду, а також здійснити інші платежі можна на місці – у сервісному центрі Evoda Луцького водоканалу. Достатньо лише не забути взяти з собою банківську картку".

Термінал працює за таким ж принципом, як і термінали у будь-якому магазині. Оплата проходить миттєво.

Замість звичного для покупців "сума-пін-код-чек", у терміналі, розташованому в сервісному центрі Луцькводоканалу, вказуються дані платника. Також подається деталізація по кожному платежу, за допомогою чого клієнти можуть розуміти, за що саме і в якому розмірі стягується певна сума.

Сучасний та комфортний сервісний центр Evoda, в якому відтепер є повний комплекс зручностей для волинян, працює в Луцьку за адресою: проспект Соборності, 25.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні