--> «На річці Стир вода ще не зовсім придатна для купання», - начальник управління з питань надзвичайних ситуацій | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«На річці Стир вода ще не зовсім придатна для купання», - начальник управління з питань надзвичайних ситуацій

0
14
«На річці Стир вода ще не зовсім придатна для купання», - начальник управління з питань надзвичайних ситуацій
На річці Стир в Луцьку вода ще не зовсім придатна для купання через постійні дощі.

Про це йшлося 11 червня під час оперативної наради у міській раді, повідомляє ІА Волинські новини.

Як розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк, термін купального сезону в Луцьку встановлено з 1 червня по 31 серпня.

«Обладнання територій пляжів приведено у відповідність до чинних правил і санітарних норм, організовано підтримку пляжів у належному стані, відремонтовано пляжні споруди, покошена трава, вирубані самонасіяні дерева і кущі. Здійснюється відбір проб води з водойм поблизу пляжів та ґрунту. На Теремнівській водоймі вода повністю відповідає санітарним нормам, на річці Стир через постійні дощі вода ще не зовсім придатна для купання», – зазначив посадовець.

З його слів, в місцях масового відпочинку на річці Стир та на Теремнівській водоймі на літній період утворено сезонні рятувальні пости.
Теги: річка, стир
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні