У Луцьку на Театральному майдані поставили водяні завіси.ФОТО

0
3
У Луцьку на Театральному майдані поставили водяні завіси.ФОТО
11 червня у Луцьку на Театрально майдані встановили водяні завіси (розрошувачі води), які торік рятували лучан від спеки.

Нагадаємо, торік, влітку у Луцьку у найбільш публічних місцях встановили "вуличний душ". Конструкція розбризкує воду, завдяки чому у спеку можна охолодитись, пройшовши просто під нею.

Як раніше повідомляв начальник департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Юрій Крась, цього літа розрошувачі знову планують поставити.

11 червня охолоджувачі (так також називали конструкції лучани ) встановили на Театральному майдані.

Конструкції планували також встановити на площі Злуки, на перетині вулиць Лесі Українки та Кривий Вал, у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

У спеку – охолоджувачі дуже актуальні, і користувались торік прихильністю поміж городян, адже пристрій розбризкує воду: пройшовши під завісою, можна освіжитись.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні