На Волині затримали браконьєрів, які незаконно ловили рибу

0
0
На Волині затримали браконьєрів, які незаконно ловили рибу
У Любешівському районі затримали двох браконьєрів із забороненими знаряддям лову.

Про це пише газета "Нове життя".

Так, під час спільного рейду з працівниками поліції рибпатрульні викрили порушника, який ловив рибу трьома риболовецькими сітками, на р. Стохід, поблизу с. Угриничі. У сітках браконьєра знаходилися одна щука та один окунь. Завдано збитків у розмірі 357 грн. Згодом рейдова група зафіксувала аналогічне порушення на меліоративному каналі поблизу с. Березичі. Двоє громадян здійснювали вилов риби «кловнею». Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони та поліції, громадянам не вдалося завдати шкоди рибному господарству України.

Як повідомляє Волинський природоохоронний патруль, на осіб оформлено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до районних судів для притягнення правопорушників до відповідальності та відшкодування завданої шкоди.
Джерело: Любешівська газета "Нове життя"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні