Призначили покарання волинянину, який збив дівчину і втік

0
2
Призначили покарання волинянину, який збив дівчину і втік
Суд призначив вирок волинянину, який наїхав на неповнолітню дівчину і втік з місця аварії.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА Волинські новини.

Під час судового засідання встановили, що 8 січня минулого року обвинувачений на автомобілі «Опель Вектра» рухався проспектом Відродження в напрямку проспекту Молоді з боку вулиці Рівненської зі швидкістю приблизно 50-55 км/год.

Так, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, який розташований навпроти будинку №14а на проспекті Відродження, водій неправильно оцінив дорожню обстановку та здійснив наїзд на неповнолітню дівчину, яка здійснювала перехід проїжджої частини дороги нерегульованим пішохідним переходом зліва направо відносно руху транспортного засобу. Відзначимо, що водій, маючи можливість надати допомогу потерпілій, втік з місця ДТП.

Внаслідок аварії неповнолітня отримала тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми.

Обвинувачений свою вину визнав повністю. Однак лише частково визнав моральну шкоду – 50 тисяч гривень. Потерпіла натомість розповіла суду, що обставин ДТП не пам’ятає, оскільки одразу втратила свідомість та частково пам’ять. Вона просила повністю задовольнити цивільний позов та наполягала на суворому покаранні обвинуваченому.

Відтак, суд визнав водія «Опеля» винним та призначив покарання у виді 2,5 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 1,5 роки. До того ж, суд частково задовольнив цивільний позов потерпілої.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні