У Рожищі освітили частину вулиці, яка з’єднується з Копачівкою

0
0
У Рожищі освітили частину вулиці, яка з’єднується з Копачівкою
У Рожищі освітили частину вулиці Мазепи, яка з’єднується з Копачівкою.

Довжина освітлювальної лінії – 895 метрів. На цій вулиці було встановлено 28 ліхтарів та 19 нових стовпів, повідомляє прес-служба міської ради.

«Одним з пріоритетних напрямків у роботі Рожищенської міської ради є відновлення вуличного освітлення, адже це, перш за все, безпека мешканців міста у вечірній і нічний час. Тож нині Рожищенська міська рада виготовляє проект реконструкції освітлювальної мережі вулиць Пирогова, Кар’єрна та Терешкової», – повідомляють у міськраді.

На черзі з освітлення стоять вулиці Кольцова, Наливайка, Тиха (кілька ліхтарів), Марка Вовчка (кілька ліхтарів) та провулок Симоненка. Також чекають на освітлення вулиці Марії Бойко, Затишна, Сонячна, Соборності, Дмитрівська та провулок Луговий.

«Сподіваємося незабаром в Рожищі по всіх вулицях буде відновлене освітлення», – йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні