У Маневицькому районі організували «Велопробіг дружби»

0
4
У Маневицькому районі організували «Велопробіг дружби»
У Маневицькому районі організували «Велопробіг дружби», в якому взяли участь понад 120 велосипедистів.

Вони подолали маршрут від площі райдержадміністрації до озера «Тросне», в загальному 23 кілометри, пише Район.Маневичі.

До велосипедистів приєднався і Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк. Під час урочистого відкриття діти розгорнули 10-ти метровий прапор України, щоб привернути увагу до згуртування українців навколо єдиної України.

Програма заходу не обмежилась одним тільки велопробігом. Люди мали можливість провести час за своїми інтересами, а для цього їм запропонували:

Купання в озері.
Змагання з дартсу.
Стрільба з лука.
Риболовля.
Волейбол.

Після закінчення змагань визначили переможців які отримали пам'ятні подарунки, а всі учасники буклети «Правила дорожнього руху для велосипедистів». Найпопулярнішим заняттям стало плавання на байдарках. А ще фотозони, кіно просто неба, пісні під гітару. Під час велопробігу був дощ та незначні ламання вело транспорту.

А розпочалось все з того що маневицькі довірівці подали заявку щодо «Проведення дводенного інтегрованого велопробігу «Один світ – одна мрія» на конкурс проектів з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства на виконання обласної цільової соціальної програми «Молодь Волині» на 2016 – 2020 роки.

Проект «Довіри» виявився виграшним та отримав грант від управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації у розмірі 17270 гривень. Кошти співфінансування Маневицької Районної ради, Маневицької районної державної адміністрації, Маневицької селищної ради – 5500 гривень.

Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні