У замку Любарта відбувся лицарський фестиваль. ФОТО

0
1
У замку Любарта відбувся лицарський фестиваль. ФОТО
У Луцьку вперше відбувся фестиваль «Доблесть віків.SOFT».

Про подію інформує видання "Таблоїд Волині".

На спортивно-сімейному фесті були розваги на будь-який смак: стрільба з луку та арбалету, арчер-таг, фехтування на спорт-мечі, майстер-класи з середньовічних танців, середньовічна костюмерна, аквагрим, настільні ігри та, звичайно, лицарський турнір. Також на фестивалі можна було опанувати ази гончарства разом з майстром Віктором Дудко.

На фестивалі в Замку Любарта гості побачили учасниць «Волинської княжни 2019» та насолодитися красою робіт надзвичайно талановитої художниці Олени Звягінцевої.

«Відчуй дух середньовіччя через призму спорту», – закликали організатори. Лицарський турнір складався з двох частин: «софт» – для дітей від 6 до 16 років та «залізні» – для дорослих. Кожен з юних учасників фестивалю отримав приємні призи, грамоту та навіть медаль. Дорослі змагалися у номінаціях «Щит-меч», «Довгий меч» та «Алебарда». Також «залізняки» брали участь у групових поєдинках «3 на 3».

«Популяризація середньовічного бою серед молоді – ось наша мета. Нам хотілось організувати справжній сімейний фестиваль, куди батьки можуть привести свої діток і за невеликі кошти відпочити разом із сім'єю», – заявив організатор фесту Андрій Борщ.

Наступний фестиваль відбудеться 31 серпня – 1 вересня






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні