Шкітер спростував інформацію «Українського тижня»

0
1
Шкітер спростував інформацію «Українського тижня»
Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер спростував інформацію видання «Український тиждень» про свою начебто причетність до руху Медведчука «Український вибір» у 2013 році. Також він назвав її брехливою та маніпулятивною.

«Ті, хто мене знає, може однозначно сказати, що це неправда, а для тих, хто не знав мене раніше, хочу прояснити ситуацію. Я не був і не є членом жодної політичної партії та громадсько-політичного руху, окрім Громадянського Руху «Свідомі», де я є співзасновником», – заявив Тарас Шкітер у фейсбуці.

Щодо «Українського вибору», то він уточнив, що у 2013 році лише брав участь у «круглому столі», який організувала ця організація.

«Там я казав, що у випадку з підписанням угоди про Асоціацію України з ЄС Росія почне застосовувати різноманітні важелі впливу, в тому числі економічні, щоб нашкодити Україні. Ще перед початком військової агресії я попереджав, що потрібно диверсифікувати шляхи постачання в Україну енергоносіїв та зменшити експортно-імпортну залежність від Росії як основного на той час економічного партнера», – зауважив Шкітер.

«Я був і залишаюся прихильником європейської інтеграції України. У 2013-2014 роках підтримував Луцький Євромайдан», – підсумував Тарас Шкітер.

Нагадаємо, вчора, 8 червня з’явилася інформація про висунення Тараса Шкітера кандидатом в мажоритарному окрузі №22 (м. Луцьк). Сьогодні ж, 9 червня, «Український тиждень» оприлюднив інформацію про те, що він начебто «представляв на Волині політсилу Віктора Медведчука «Украинский выбор» й активно просував тісну інтеграцію з Росією і входження України до Митного союзу».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні