У Луцьку за місяць спіймали півтори тисячі горе-водіїв. ФОТО

0
6
У Луцьку за місяць спіймали півтори тисячі горе-водіїв. ФОТО
За З5 робочих днів на території міста Луцька інспектори з паркування департаменту муніципальної варти винесли водіям-порушникам за неправильне паркування 1500 постанов.

Про це повідомила прес-служба департаменту муніципальної варти Луцької міськради.

Горе-водії відчули на собі особисто дію законів України «Про дорожній рух» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів». Інспектори департаменту виносять постанови та накладають адміністративні стягнення у справах про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху та за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотозйомки (відеозапису).

Загалом протягом 35 робочих днів інспекторами департаменту винесено 1500 постанов на загальну суму – 577 860,00 гривень, а за пільговий період це 320 167 грн стягнень.

Лучанам нагадують, що протягом 10 банківських днів з дня винесення постанови на власника транспортного засобу, що здійснив порушення у сфері паркування діє пільговий період, протягом якого є можливість здійснити оплату у розмірі лише 50% від суми штрафу. Зазначена норма є своєрідним «стимулом», що дозволяє порушнику економити свої кошти та пришвидшити оплату по винесеній постанові.

Починаючи з перших днів винесення постанов, порушники активно користуються пільговим періодом, а відтак станом на 06.06.2019 року сплачено до місцевого бюджету Луцька 198 498,50 грн.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні