Що пообіцяв волинянам новий керівник патрульної поліції

0
-4
Що пообіцяв волинянам новий керівник патрульної поліції
7 червня у зв’язку із відбуттям старшого лейтенанта поліції Олександра Вовченка для проходження служби на посаді начальника управління превентивної діяльності Івано-Франківської області представили нового керівника управління патрульної поліції у Волинській області.

Ним став старший лейтенант Андрій Крутень, який до цього займав посаду заступника начальника управління патрульної поліції у Рівненській області.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міськради.

Андрій Крутень розпочав свою службу із звичайного патрульного поліцейського у місті Рівне. Тоді став командиром роти, а ще за якийсь час спробував себе в ролі виконувача обов’язки заступника начальника управління. Проявив себе як справжній офіцер та людина, яка має неабиякі організаторські здібності.

«Ми відчуваємо дію закону тільки тоді, коли цей закон порушується. Ми відчуваємо роботу поліції тільки тоді, коли з нею виникають труднощі. Сьогодні ми не шукаємо поліції, адже вона працює на упередження. Ваша оперативність, вміння бути там, де ви найбільше потрібні, дають результат», – сказав, звертаючись до нових колег Андрій Крутень.

«Управління патрульної поліції у Волинській області і надалі вживатиме усіх заходів у межах чинного законодавства задля забезпечення безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку. У нас визначені пріоритетні шляхи щодо подальшого розвитку. Безумовно, вони співставлятимуться із довірою населення до патрульної поліції, і я думаю, що тільки коли ми разом йтимемо до цілі, тільки тоді ми її досягнемо», – звернувся до присутніх Андрій Крутень та подякував за висловлену довіру.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні