У селі під Луцьком невідомі розпивають алкоголь на кладовищі

0
0
У селі під Луцьком невідомі розпивають алкоголь на кладовищі
У селі Прилуцьке невідомі пиячать на могилах та лишають за собою сміття.

Про це на сторінці Прилуцької громади у Фейсбуці написав Володимир Маць.

"Я звертаюся до тих нелюдів, безбожників, антихристів, які приходять на кладовище, що в селі Прилуцьке, прибирають могили, провідують тих хто похоронений на цьому цвинтарі, які не мають сорому та совісті, п'ють на могилах, а пляшки і закуску кидають під ноги, також викидають траву, квіти, вінки і т.д. під загорожу, за нею, на дорогу, на людські городи, а є і такі що підкидають на другі могили", - пише чоловік.

Він просить людей припинити пиячити на кладовищі.

"От є ж люди, які прибирають і носять сміття в 4 ями, які ми викупали спеціально для сміття, я думаю, що за їхнє здоров'я молятся навіть їхні поховані на цьому кладовищі родичі, друзі, знайомі. Тому беріть приклад з таких совісних людей. Не забувайте і подумайте про те що ми всі там будемо, що прийдеться за все відповідати", - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні