На вулицях Луцька ловили курців. ФОТО

8
13
На вулицях Луцька ловили курців. ФОТО
У Луцьку ловили громадян, які курили у невстановлених для цього місцях.

Про це повідомляють муніципали на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Так, впродовж травня департаментом муніципальної варти було проведено місячник по боротьбі з тютюнопалінням. 164 адміністративних протоколи за ч.1 ст. 175-1 КУпАП – склали інспектори на громадян за недотримання рішення Луцької міської ради від 08.09.2006 №5/136 №Про впорядкування вживання тютюнових виробів на території м. Луцька" зі змінами та доповненнями.

"Департамент муніципальної варти постійно здійснює контроль за дотриманням вищезазначеного рішення зі змінами та доповненнями, шляхом проведення систематичних рейдів по боротьбі з тютюнопалінням, роз’яснювальних бесід з метою недопущення паління у недозволених місцях по території міста, зокрема на території залізничного вокзалу, поблизу навчальних закладів та закладів охорони здоров’я, зупинках громадського транспорту, літніх майданчиках, під час пішого та вело-патрулювання в парках, скверах, пляжах та місцях масового скупчення людей", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому що місто кормить цих дармоїдів, нема серйознішої роботи,шок, курців ловлять і бабусь з петрушкою , але чому все це за наші гроші
Відповісти
Видно покурюєш потихеньку петрушку куплену в бабусь?
Відповісти
Нарешті, правильно роблять.Хто хоче, нехай курить собі, це їхній вибір.Просто нехай це роблять так, щоб ті люди , вибір яких не курити, не нюхали це.
Відповісти
Це правильно.
На зупинці громадського транспорту стоїш, оповитий цигарковим димом.
Чому ми і наші діти маємо цим дихати?
А після цього накурений дядя Вадя зайде в тролейбус чи маршрутку і душевно подихає на пасажирів...
Я за те, щоб людей вчити, пояснювати, наголошувати і , зрештою, може і штрафувати.
Ми не маємо бути рабами чиїхось неприємних, згубних і шкідливих звичок.
Відповісти
А чи не є це порушенням прав людини? Як
багато в Луцьку є місць для паління? 2 чи 3??Цигарки є у вільному продажі, значить законом не заборонено палити. Раніше кричали порушення прав не палящих, а тепер? Чи ви всі думаєте що дим від цигарок наносить більше втрат для здоров'я чим викиди газів двс? Давайте заборони о весь транспорт на бензині і дт!!!!
Відповісти
Простих людей штрафують,фу сцикуни,ганьба вам,показуха.журналіст краще розкажи чому елітні машини нештраіують по центру,які на тротуарах стоять? А тоиу шо еліта срала на них і на людей,а прості курці це прості раби....
Відповісти
А де курити? В підвалі? Зробіть більше місць для паління! І тоді вже штрафуйте!!!! Сагласна показуха.
Відповісти
Краще пішоандонів ловили.толку було б більше,можливо життя зберегли комусь.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні