У Луцьку жінка торгувала сурогатом. ФОТО

0
3
У Луцьку жінка торгувала сурогатом. ФОТО
У Луцьку спіймали жінку, яка продавала сурогат.

Про це повідомляють муніципали на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"У будні та вихідні інспектори відділу ГШР департаменту муніципальної варти Луцька виявляють продавців сурогату. Вранці, за двадцять хвилин дев’ята, вони відпрацьовували приватний сектор міста, зокрема район Ковельської, Володимирської та прилеглих до них вулиць, де за словами багатьох жителів міста, певні особи з рук продають алкоголь сумнівної якості", – йдеться у повідомленні.

Провівши спостереження, муніципали виявили продавчиню сурогату.Жінка підготувала до реалізації пляшку наповнену прозорою рідиною з різким запахом спирту.

На порушницю склали адміністративний протокол за ч. 3 ст 156 КУпАП, який передадуть на розгляд Луцького міськрайонного суду для визначення міри покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні