У Луцьку презентують фотоальбом про місто

0
0
У Луцьку презентують фотоальбом про місто
Презентація фотоальбому "Луцьк" відбудеться у ЦНАПі 12 червня.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міськради.

Презентуватимуть фотоальбом об 11 годині у конференц-залі департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» (вул. Лесі Українки, 35) відбудеться презентація нового фотоальбому «Луцьк».

Цікаві подорожі насамперед стають для нас спогадами, які часто втілені у сувеніри та світлини. Кожне з відвіданих міст залишає неповторну та унікальну згадку. Зберегти найяскравіші спогади про Луцьк, або викликати непереборне бажання приїхати до нашого міста покликана ініціатива управління туризму та промоції міста Луцької міської ради з видання фотоальбому «Луцьк», який у новому мистецько-ліричному прочитанні презентує сучасне та сповнене історій місто.

До роботи були залучені не просто професіонали, а передусім залюблені у рідний Луцьк містяни. Фотограф Віктор Петрук протягом року полював за настроєм Луцька у різну пору доби, фіксував його обличчя – жителів і гостей, його поставу: пам’ятки, споруди та простори довкола, його ритм, події та пригоди. Він відзняв основний масив світлин альбому, крізь грані його таланту і бачення лучани та гості міста споглядатимуть Луцьк у цьому виданні.

Також частку свого таланту вклали у видання фотографи Костянтин Семицький, Максим Тарківський та Максим Кудимець. Художній образ альбому створила дизайнерка Інна Питель, авторка візуальних образів багатьох промоційних видань Луцька, а також бренд-буку нашого міста.

Літературну редакцію видання здійснила поетеса Ольга Ольхова, чиїми творами, присвяченими рідному місту, надихались усі члени творчої групи проекту. А втілила альбом у папері Жанна Гадяк (друкарня «Волиньполіграф»).

Альбом, безумовно, став втіленням любові і таланту натхненних людей, тож нехай, як і наше місто, він стане для всіх приємним відкриттям.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні