У Луцьку за день виявили 40 автохамів. ФОТО

1
-6
У Луцьку за день виявили 40 автохамів. ФОТО
У Луцьку за день винесли 40 постанов за порушення правил зупинки та стоянки транспортних засобів.

Про це повідомляють муніципали на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Впродовж дня, тільки у центральній частині міста інспекторами з паркування департаменту муніципальної варти були зафіксовані порушення які вчинили водії автотранспортних засобів, що залишили свої автомобілі у не встановлених для цього місцях, чим порушили законодавство", – йдеться у повідомленні.

Як наслідок, інспектори залишили водіям повідомлення про порушення і винесли постанови про накладення штрафу.

За порушення ч. 1 ст. 122 КУпАП передбачена відповідальність у вигляді штрафу розміром – 255 грн, а за порушення ч. 3 ст. 122 КУпАП – 510 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні паркоінспектори, сьогодні 06.06.19 приблизно об 14-10 автомобіль поліції був припаркований перед пішохідним переходом на вулиці Привокзальній під знаками Пішохідний перехід та Поступіться дорогою . Номер автомобіля 2951 (є фото і готовий вам їх надати). Пішохід зробив зауваження поліцейським, які ніяк не відреагували на нього ще й щось старались заперечити, після чого простояли ще декілька хвилин. Лише після повторного зауваження і розуміння того,що їх сфотографували, вони покинули місце парковки. Як будете реагувати? Чи ви реагуєте лише на жителів міста, платників податків, за рахунок ви існуєте, а порушень правоохоронних органів не бачите? Вимагаю коментарів, у тому числі і керівництва поліції!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні