У Луцьку відбудеться Чемпіонат України з мото-дрег-рейсингу

0
-5
У Луцьку відбудеться Чемпіонат України з мото-дрег-рейсингу
У Луцьку 22 червня відбудеться Чемпіонат України з мото-дрег-рейсингу та Професійна Українська дрег-рейсинг серія PRO UDRS, BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE.

Про це інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Сьогодні відбулася робоча зустріч заступника міського голови Костянтина Петрочука, директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексія Веремійчика з Президентом Вінницької обласної федерації дрег-рейсингу та дріфту Андрієм Гальчинським та оганізатором змагань VFDD-DCU-PROUDRS Інною Куцою. Учасники зустрічі обговорили організацію проведення цих змагань у Луцьку.

Змагання проведуть на території військового аеродрому. 21 червня планують провести змагання для аматорів, де кожен охочий зможе приїхати на своєму автомобілі і взяти участь у заїздах. Андрій Гальчинський зауважив, що усі учасники будуть поділені на різні класи залежно від потужності автомобілів.

22 червня ж, за його словами, — основний день змагань, коли відбудуться Чемпіонат України з мото дрег-рейсингу та Професійна Українська дрег-рейсинг серія PRO UDRS, BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE.

На PROUDRS спортсмени змагатимуться у п’яти класах автомобілів та трьох класах мотоциклів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні