--> П'яний водій іномарки влетів у вантажівку лучанина. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яний водій іномарки влетів у вантажівку лучанина. ФОТО

0
3
П'яний водій іномарки влетів у вантажівку лучанина. ФОТО
На Житомирщині нетверезий водій іномарки «наздогнав» вантажівку лучанина.

Про це повідомляє прес-служба поліції у Житомирській області.

Повідомлення про ДТП, що сталася на 225 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Анета, надійшло до поліції 1 червня близько 4.00.

На місці події поліцейські з’ясували, що водій автомобіля Volkswagen Passat, 38-річний житель Баранівського району, вчинив зіткнення із задньою частиною напівпричепа вантажівки Renault Magnum 440 під керуванням 43-річного жителя м. Луцька.

У результаті ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Новоград-Волинської лікарні. Під час освідування було зафіксовано стан алкогольного сп’яніння у керманича Volkswagen (1,8 проміле).

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні