Волинські гімназистки стали призерками конкурсу «Юні літератори Волині»

0
-4
Волинські гімназистки стали призерками конкурсу «Юні літератори Волині»
Учениці ОЗ НВК «ЗОШ I-III ст.-гімназія» смт Шацьк взяли участь в обласному заочному конкурсі «Юні літератори Волині».

Про це пише Район.Шацьк.

З метою виявлення та підтримки творчо обдарованої учнівської молоді комунальною установою «Волинська обласна Мала академія наук» щорічно проводиться обласний заочний конкурс «Юні літератори Волині». Цього року конкурс тривав протягом січня-травня і проводився у чотирьох номінаціях: «Поезія», «Проза», «Казка», «Журналістика».

На конкурс надійшло 683 твори від 176 учасників із закладів загальної середньої та позашкільної освіти області. Журі у творах конкурсантів відзначило глибину поетичного мислення, пошуки власного образного слова, оригінальне бачення навколишнього світу, життєвих цінностей та людських чеснот, володіння художньою мовою.

Учениці ОЗ НВК «ЗОШ I-III ст.-гімназія» смт Шацьк мають вагомі здобутки у цьому конкурсі. Ангеліна Зубач, учениця 9-А класу, виборола III місце у номінації «Проза», а Руслана Слива, учениця 6-Б класу, стала лауреатом конкурсу «Юні літератори Волині».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні