--> У Кропивницькому неповнолітні інсценували викрадення людини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Кропивницькому неповнолітні інсценували викрадення людини

0
-3
У Кропивницькому неповнолітні інсценували викрадення людини
До відділу поліції у Кропивницькому надійшло повідомлення про те, що на одній із зупинок громадського транспорту обласного центру невідомі особи затягнули до автомобіля дівчину й поїхали у невідомому напрямку.

Про це поінформували в ГУ НП в області.

За допомогою камер відеоспостереження, які встановили у місті, працівникам поліції вдалося оперативно встановити номер транспортного засобу правопорушників та з’ясувати обставини пригоди.

Один повнолітній кропивничанин та кілька неповнолітніх влаштували "соціальний експеримент" й знімали відеоролик, маючи на меті перевірити, якою буде реакція перехожих на проблему викрадення людини.

Стосовно 18-річного місцевого жителя склали адмінпротокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) та батьків неповнолітніх – за ст. 184 (невиконання батьками, або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Водія, який перебував за кермом автомобіля, притягнули до адмінвідповідальності за ст. 122 КУпАП за порушення правил дорожнього руху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні