У Луцьку злодій-невдаха намагався викрасти гроші з банкомату

0
-2
У Луцьку злодій-невдаха намагався викрасти гроші з банкомату
У Луцьку місцевий мешканець хотів викрасти з банкомату майже 31 тисячу гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, передає ІА «Волинські новини».

Завершити злочин до кінця чоловік не зумів, оскільки забув вдома ножа, яким би мав проникнути до інженерної частини банкомату.

Під час судового засідання встановили, що 8 березня близько 23.00 обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, намагався отримати доступ до інженерної частини одного з банкоматів у Луцьку, аби вкрасти з нього гроші.

Так, лучанин шляхом пошкодження передньої панелі зверху над монітором, де знаходиться інженерна частина банкомату, спеціально пристосованим засобом – газовим балончиком із автоматизованою газовою запальничкою, намагався отримати доступ до інженерної частини банку та несанкціоновано втрутитись в роботу банкомату.

Зокрема, це дозволило б налаштувати систему на видачу грошових коштів та викрасти грошові кошти у сумі 30 тисяч 700 гривень. Втім, проникнути до інженерної частини банкомату злочинець не зміг, оскільки не взяв із собою ножа, яким би міг допомогти собі зробити отвір в розплавленій панелі банкомату.

Наступного дня лучанин таким же способом хотів отримати доступ до банкомату, однак його дії були виявлені іншими особами, які викликали поліцію.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав частково, не погодившись з кваліфікацією справи. Незважаючи на це, його вина була доведена повністю зібраними доказами.

Відтак, суд визнав лучанина винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на 2 роки, проте змінив покарання на умовне терміном на 1 рік та 6 місяців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні