У Нововолинську побудують житлову багатоповерхівку

2
-5
У Нововолинську побудують житлову багатоповерхівку
У Нововолинську побудують житловий багатоквартирний будинок до 30 метрів заввишки.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вулиці Стуса 2а у Нововолинську затвердили наказом відділу містобудування та архітектури виконкому Нововолинської міськради. Замовником виступає громадянин Володимир Гураль, повідомляє ІА Волинські новини.

Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури, категорія земель – землі громадської та житлової забудови.

Гранична висота будинку – до 30 метрів, максимально допустимий відсоток забудови ділянки – до 35%, максимально допустима щільність населення в межах житлової забудови – 740 осіб на гектар.

Ділянка та об’єкт забудови розташовані на прилеглій до центральної частині міста. При проектуванні необхідно передбачити конструктивні рішення для будівництва на підроблюваних територіях з врахуванням довідки Західно-Української виконавчої дирекції з ліквідації шахт для забезпечення міцності та стійкості несучих конструкцій будівлі в разі можливих просадок підроблених ґрунтів.

Також потрібно враховувати вимоги щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення, передбачити понижені бордюри, спеціальні з’їзди з тротуарів, влаштування пандусів або спеціального підйомника.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На території центральної міської лікарні... Ви б ще на території міського кладовища номер 1 побудували п'ятнадцятиповерхівку, там тоже земля не просідає... Або в міському парку.
Відповісти
За 10 метрів інфекційне відділення там поставлять дитячий майданчик а на площадці біля хірургучноко- парковку.
Супер ,молодці.
Слава архітектору.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні