У місті на Волині відбувся масштабний дитячий фестиваль. ФОТО

0
-2
У місті на Волині відбувся масштабний дитячий фестиваль. ФОТО
У Рожищі Волинської області в суботу, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, відбувся «Kinder Fest».

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Рожищенського будинку дитячоі творчості (БДТ).

Фестиваль дитячих усмішок, талантів , розваг і гарного настрою, започаткований Рожищенським БДТ, веселковою хвилею накрив центральну вулицю м. Рожище та площу Незалежності.

«Розважальне шоу було поєднане з церемонією нагородження подяками та грамотами усіх творчих колективів закладу, адже протягом цього навчального року всі плідно працювали, беручи участь в конкурсах і заходах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівня, здобуваючи численні перемоги, розвиваючи дитячі дарування, даруючи можливість цікаво і змістовно проводити дозвілля», – йдеться у дописі.

За небайдужість до дитячих проблем, особливий внесок у розвиток позашкільної освіти подяками Рожищенського БДТ також нагородили також численну кількість батьків вихованців.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні