Рятувальник, поліцейський та барабанщик: у Ковелі для дітей зібрались 100 професіоналів

0
-2
Рятувальник, поліцейський та барабанщик: у Ковелі для дітей зібрались 100 професіоналів
У Ковелі діти мали нагоду спробувати себе у різних професіях.

Про це повідомляють на сайті міської ради.

Особливо людно було на ярмарку біля поліцейських, кінологів, будівельників, банкірів. Ціла черга вишикувалась біля майбутніх медиків.

Популярністю користувались і фах музиканта, художника, ріелтора, циркового артиста, ведучого шоу. Усім знайшлось заняття для душі.

Неабиякий ажіотаж у маленької публіки викликав аматорський театр «10 ряд 10 місце». Тут юні актори приміряли костюми, вправлялись у різних ролях під керівництвом професійного режисера. Справжній майданчик для зйомок фільму вдалося організувати дорослим для ковельської дітвори.

На усіх, хто прийшов у парк, чекало багато приємних сюрпризів, а також можливість стати володарем одного із суперпризів від генеральних партнерів — велосипеда, ноутбука, квадракоптера, блендера.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні