Де замовити смачний торт у Луцьку*

0
-5
Де замовити смачний торт у Луцьку*
Вже давно торт – це не тільки якісні продукти і незабутній смак. Важливим стає і його зовнішній вигляд.

Адже торт – це емоція. Тому в луцькій кав’ярні-пекарні Ring Coffee почали створювати емоції, що залишаються з вами назавжди.

В кав’ярні-пекарні величезна кількість неймовірно смачних тортів, серед яких є той, що спровокує відчуття ейфорії у вас та ваших гостей. Кондитери майстерно готують італійську меренгу, суфле, мусові тортики, Використовують справжній бельгійський шоколад і лише якісні продукти. Це втілення солодких мрій, поєднання ідеального смаку, вишуканої подачі та сучасного дизайну десертів. Кожен торт, який ви попередньо замовляєте – індивідуальний. Його зовнішній вигляд створюється за вашими побажаннями. Також тут можна замовити і яскравий кенді-бар.

Але в асортименті кав’ярні-пекарні завжди є вже готові торти і десерти, які можна придбати в будь-який момент, коли душа бажає спонтанної радості. Після 20:00 в Ring Coffee ви можете скористатися знижкою 30% на будь-який торт або десерт, а після 22:00 – знижка зростає до 50%. Таким чином тут підходять до реалізації, щоб забезпечити постійно високу якість десертів. Адже найважливіше – це завжди свіжий і красивий смаколик на сімейному столі.

Для того, щоб замовити торт ви можете зателефонувати за одним із номерів: +380 (73) 116 17 18 або +380 (98) 774 06 82
Або написати на офіційну сторінку кав’ярні-пекарні в Instagram: @ringcoffee

Ми знаходимося в РЦ "Промінь" на 4 поверсі.

Працюємо щодня з 8:00 до 23:00

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні