Як у волинянина банк вкрав триста гривень

0
1
Як у волинянина банк вкрав триста гривень
На Волині чоловік отримав чек про зняття грошей, але 300 гривень банкомат не дав.

Про це у "Фейсбуці" написав композитор, музикант і блогер із Володимира-Волинського Сергій Шишкін.

"Сьогодні виповнюється 4 тижні, як банкомат "Ощадбанку" зняв з мене 300 гривень", – пише чоловік.

Він зателефонував на "гарячу" лінію де підтвердили, що так дійсно було. Йому порадили звернутись в офіс "Ощадбанку", що він і зробив.

"З їхнім шефом Олегом Козаком у нашому Володимирі маю нормальні взаємини. Інформація підтвердилась, що факт дійсно мав місце. Попри все, до сьогодні гроші так і не повернули. Тих нещасних 300 гривень!" – зазначив він.

"Оскільки це другий подібний випадок, перевів свою пенсію в інший банк! Дві таких неприємності – це більш ніж достатньо! Наскільки розумію, так центральний офіс "дбає" про своїх клієнтів. Позбувається їх. Робіть висновки! При такому ставленні тепер мені одних вибачень вже мало! Щоб я ще колись мав справи з "Ощадбанком". Якщо там на центральному рівні таке совкове ставлення до клієнта", – написав Сергій.

У коментарях люди написали, що розуміють чоловіка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні