Батько-педофіл ґвалтував малолітніх доньок і їхню подругу

0
-3
Батько-педофіл ґвалтував малолітніх доньок і їхню подругу
Батько-педофіл розбещував і насилував власних доньок, чия мати померла від важкої хвороби.

Під Києвом батько-педофіл систематично ґвалтував власних двох малолітніх доньок та їхню подругу, ще і дозволяв глумитися над дітьми знайомому, повідомляє прес-служба прокуратури Київщини.

За даними відомства, двоє чоловіків розбещували і ґвалтували трьох малолітніх дівчаток у місті Фастові Київської області.

«Під час досудового розслідування встановлено, що в м. Фастів Київської області батько двох дівчат з 2016-го по листопад 2018 року спільно із своїм товаришем систематично вступали в статеві зносини, ґвалтували, розбещували та задовольняли статеву пристрасть неприродним способом з його малолітніми дочками та їхньою малолітньою подругою. Встановлено, що вказані злочинні дії обвинувачені знімали на відео та поширювали в різноманітних закритих групах у месенджерах, отримуючи за це грошові кошти», – ідеться в повідомленні.

Відзначається, що мама дівчат померла від важкої хвороби і їх вихованням мав займатися батько.

«Досудове розслідування завершено. Сьогодні, 30 травня, прокуратурою обвинувальний акт скеровано до Фастівського міськрайонного суду Київської області для розгляду», – ідеться в повідомленні. Наразі обвинувачений батько перебуває під вартою, а його знайомий, сплативши заставу, визначену судом у розмірі 350 тис. грн, вийшов з-під варти. У разі доведення в суді їхньої вини підозрювані можуть провести за ґратами наступні 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні