Моральні принципи VS політичні вподобання: Шкітер подякував Ігорю Палиці

0
-4
Моральні принципи VS політичні вподобання: Шкітер подякував Ігорю Палиці
Співзасновник Громадянського Руху «CВІДОМІ» Тарас Шкітер назвав гідним вчинком рішення голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці пожертвувати один мільйон гривень на Волинський обласний перинатальний центр.

Нагадаємо, у п’ятницю, 31 травня, в Луцьку відбувся другий на Волині Молитовний сніданок. На ньому не лише молились, але й збирали гроші на потреби Волинського обласного перинатального центру.

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця на Молитовному сніданку заявив заявив, що пожертвує один мільйон гривень на Волинський обласний перинатальний центр.

«Це гідний вчинок, який заслуговує на повагу», – прокоментував рішення посадовця співзасновник Громадянського Руху «CВІДОМІ» Тарас Шкітер на своїй сторінці у фейсбуці.

«Я як співзасновник Громадянського Руху «CВІДОМІ» не погоджуюсь із політикою «УКРОПу», яку представляє Палиця, – пише Тарас Шкітер. – Я критикую міську владу, оскільки вважаю, що їхня діяльність здебільшого деструктивна та шкодить Луцьку. Проте мені як лучанину приємно бачити відповідальних бізнесменів, яким не начхати на долю рідного краю та містян».

Тарас Шкітер наголошує: «І скільки б «Волинські новини» не лили бруду на Андрія Покровського, якого я поважаю та який також надає благодійну допомогу (і атовцям, і ситуаційному центру при МВС), я ніколи не переступатиму межу і не казатиму на біле чорне. Я не чхатиму на свої моральні принципи, керуючись політичними вподобаннями в питаннях, які є важливими для благополуччя мого рідного міста».

«Тому сьогодні я просто скажу Ігорю Петровичу «дякую»!» – завершує допис Шкітер.

Довідково. Нещодавно у своєму блозі Тарас Шкітер розповів, що «укропівська влада у Луцьку хоче монополізувати благодійність». Мова йшла про те, що підконтрольний «УКРОПу» медіа-ресурс «Волинські новини» у своєму матеріалі назвав хабаром виділення Андрієм Покровським 500 тисяч гривень на облаштування ситуаційного центру головного управління Нацполіції. Своєю чергою Тарас Шкітер це спростував і наголосив, що подібні заяви є нічим іншим, як політичними розбірками, які лише шкодять Луцьку. А такий благодійний внесок засновника Громадянського Руху «СВІДОМІ», на переконання Шкітера, допоможе пришвидшити створення структури, від якісної роботи якої залежатиме безпека лучан і всього обласного центру Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні