На Волині знайшли труп чоловіка, який пролежав у квартирі півтора року

0
0
На Волині знайшли труп чоловіка,  який пролежав у квартирі півтора року
У Володимирі-Волинському в районі гімназії імені Цинкаловського в одному з будинків було виявлено 29 травня тіло чоловіка.

Про це повідомляє Володимир медіа.

Небіжчиком виявився мешканець Володимира-Волинського К, якому було 58 років. Якийсь час він проживав зі співмешканкою, котра була старшою за нього на кілька років, непрацюючий. Після того, як вона не дорахувалася кілька тисяч гривень, він зник з її поля зору півтора роки тому.

На сполох забила сестра чоловіка, котра проживає у Нововолинську, але працює в Італії. Вона востаннє розмовляла з братом 9 січня 2018 року. Після чого зв’язок з ним обірвався.

Нещодавно жінка повернулася до України і разом з чоловіком приїхала до брата. Достукатись не вдалося і вони викликали поліцію. Те, що довелося побачити, переступивши поріг, було справжнім шоком.

У квартирі лежав труп її брата, поруч – увімкнений вентилятор. Про трупний сморід годі було й казати. Адже тіло пролежало у будинку півтора роки. Дивно, що сусіди не зреагували на зникнення мешканця їхнього будинку. А ще більше дивує, що не відчули запаху з квартири.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні