У луцькому центральному парку по-новому дозволили в'їзд авто

0
3
У луцькому центральному парку по-новому дозволили в'їзд авто
Визначили у які години буде дозволено завозити товари у кафе та кіоски на територію центрального парку у Луцьку.

Про це йшлося у четвер, 30 травня, під час громадського обговорення, повідомляє інформаційне агентство ВолиньPost.

Заступник мера Костянтин Петрочук розповів, що у результаті перемовин з підприємцями домовилися змінити години заїзду в парк та виїзду з нього, передбачені попереднім рішенням виконкому Луцькради. Раніше в робочі дні у парк можна було заїжджати з 7:00 до 10:00 та з 19:00 до 21:00, а у вихідні – з 7:00 до 10:00.

«Ми не можемо швидко внести зміни в попереднє рішення, бо законодавство вимагає регуляторної процедури. Це займе місяць-півтора. Ми просимо підписати вас меморандум, а ми будемо проводити регуляторну процедуру», – зауважила начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай.

Директор «Парки та сквери» Богдан Феденчук наголосив, що підприємці дотримувалися й попереднього рішення, однак мешканці міста – ні.

«Люди заїжджають, коли бачать опущений болард. Вони бачачи машини за поворотом теж розуміють, що їм можна проїхати. З цим дуже велика проблема», - підтримала директор Луцького зоопарку Людмила Денисенко. Костянтин Петрочук сказав, що у парку встановлять всі необхідні знаки та врегулюють це питання.

Відтак, підприємці, котрі ведуть господарську діяльність у парку, підписали меморандум з виконавчим комітетом Луцькради. Вони зобов’язалися здійснювати рух малих механізованих засобів з товарами лише з 8:00 до 11:00 та з 21:00 до 23:00. Контролювати питання буде КП «Парки в сквери Луцька».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні