Кіт Харрінгтон ліг на реабілітацію через закінчення «Гри престолів»

0
4
Кіт Харрінгтон ліг на реабілітацію через закінчення «Гри престолів»
Зірка "Гри престолів" Кіт Харінгтон ліг у реабілітаційний центр у США.

Причиною, як повідомляють, став стрес. Актор, відомий тим, що зіграв Джона Сноу, почав терапію кілька тижнів тому, пише ВВС Україна.

Як повідомив Radio 1 Newsbeat його публіцист, Кіт працює над "деякими особистими проблемами".

У нещодавньому інтерв'ю актор розповів, що після зйомок фінальних сцен "Гри престолів" його накрила "величезна хвиля емоцій". Він знімався у серіалі протягом восьми сезонів.

В іншому інтерв'ю виданню Esquire 32-річний актор розповів, як це – зніматися в останніх сценах у ролі Джона Сноу.

"Останній день зйомки... Я почувався добре... Почувався добре... Потім почали знімати останні кадри зі мною, і моє дихання трохи прискорилось. Потім гукнули: "Знято!" І я просто... зламався. То був сплеск одночасно полегшення й скорботи", – пояснював він.

У неділю вийшов документальний фільм про кінець "Гри престолів" – "Останній дозор" (The Last Watch). У ньому Кіт плакав, коли прочитав сценарій кінцівки.

Кіт, який знімався у "Грі престолів" з першого сезону до останнього, розповідав Variety, як на нього вплинула робота над таким насиченим шоу протягом тривалого періоду.

"У вас з'являються ці жарти, і ці стосунки розвиваються протягом восьми років", – пояснив він.

"І ці жарти ніколи не здавалися старими або набридлими. А в останньому сезоні я відчув, що усе це набридає. І я думаю, це тому, що ми розуміли - скоро кінець. Це спосіб емоційно від'єднатися від чогось: стосунки злегка ставали напруженішими", - говорив він.

Фінальні серії серіалу, що ґрунтується на книгах "Пісня льоду і вогню" Джорджа Р. Р. Мартіна, дістали неоднозначні відгуки від понад мільйона людей, які підписали петицію за те, щоб їх перезняли.
Теги: актор
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні