--> На Волині група чоловіків обкрадала кладовище | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині група чоловіків обкрадала кладовище

0
4
На Волині група чоловіків обкрадала кладовище
У селі Новосілки Горохівського району затримали групу осіб, котрі на автомобілі «ВАЗ 2101» викрали із кладовища металеву огорожу.

Про це повімляє прес-служба поліції Волинської області.

У понеділок, 27 травня, до поліції надійшло повідомлення про те, що ніби декілька чоловіків на автомобілі викрадають на кладовищі огорожу.

На місце одразу ж виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що 27-річний, 28-річний та 20-річний жителі цього ж району викрали з території кладовища металеву огорожу, вагою майже 140 кг. Завершити злочинний задум зловмисникам завадили випадкові очевидці, котрі одразу ж повідомили про кримінальне правопорушення в поліцію.

Правоохоронці вилучили у злодіїв металеву огорожу та транспортний засіб на якому вони вчинили крадіжку.

Слідчі Горохівського відділу поліції за фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб розпочали кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді, зокрема, арешту строком від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні