Луцька ведуча показала фото з медового місяця у Грузії

0
3
Луцька ведуча показала фото з медового місяця у Грузії
Ведуча телевізійного шоу «Ранок Нової Волині» Вікторія Черв'як
показала вражаючі фото з медового місяці у Грузії.

Світлини вона опублікувала у "Фейсбуці".

Нагадаємо, нещодавно Волинська телеведуча шоу "Ранок Нової Волині" Вікторія Черв'як вийшла заміж.

У весільну подорощ щасливі молодята поїхали до мальовничої Грузії.
29 травня Вікторія поділилась враженнями та фото від подорожі. Подружжя відвідало Алазанську долину та побували в Кахетії.

"Гори! Для мене це щось дивовижне. Природа непідвладна часу та людям. Краєвиди, повітря, аж в голові паморочиться.

Ми з Андрієм вирішили поїхати та подивитися славнозвісну Алазанську долину та заїхати в Кахетію. Загалом дистанція, яку ми подолали - 500 кілометрів. Для цього орендували таксі, це коштує трішки дорожче, ніж звичайним громадським транспортом, але так подорожувати комфортніше і ми побачили набагато більше, ніж би змогли у звичайних екскурсійних турах. Таксист повозив нас по усіх відомих та чарівних місцях, розказав чимало цікавих фактів. А ще - завіз на виноградник місцевого жителя! Там ми побачили, як вирощують виноград, в яких земляних ямах настоюється вино та, звичайно, скуштували справжнього, грузинського", – поділилась відома волинянка.

"Алазанська долина - дуже красива. Одного дня, щоб помилуватись нею мало, – додала вона.

Вікторія розповіла, що грузини – доброзичливі, гостинні та щирі люди, завжди у доброму настрої. Молодятам просто так подарували пляшку грузинського вина та коньяк. А ще один місцевий житель дав Андрію (ред. чоловік Вікторії) ніж, і змусив піти в його сад зрізати для дружини квіти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні