У центрі Луцька буде новий сквер

3
3
У центрі Луцька буде новий сквер
В Луцьку буде новий сквер на вулиці Градний узвіз.

Проект скверу розроблятиме відомий український дизайнер-архітектор Левко Давидюк, повідомив у "Фейсбуці" радник міського голови Ігор Поліщук.

"Сьогодні провели нараду, де узгодили всі моменти та план дій", - зазначає він.

Сквер буде облаштований на умовах співфінансування.

Сквер запланований як зона з зеленими насадженнями, лавочками та освітленням для спокійного відпочинку лучан та покращення естетичної привабливості центральної частини міста.

Головне фото ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробіть сквер в старому місті біля Аптеки музею. Серце крається , як там приїздять туристи і йдуть по тій розбитій бруківці , а на лавках-зламках люди сидять. Це місце туристичного маршуту , хотілося б, бути гордим за місто. Було б непогано, зацікавлювати бізнесменів-підприємців, кожному зробити по скверик, наприклад , на умовах реклами у :)))) Також стоїть занедбана площа біля медколеджу. Все таки це самі гарні історичні місця міста. Ну і бажано , щоб не смерділо:))))
Відповісти
Сенсаційний заголовок як для тераси на тротуарі.
Відповісти
Зверніть увагу на сквер в старому місті, біля Аптеки-музею. Дуже жаль наблюдати , як туристичні групи ходять по побитій бруківці , а на зламаних лавках сидять люди. Це туристичний маршут міста , було б непогано привести до ладу. Можливо залучити підприємців, міценатів на обладнання сквериків, в обін на рекламу в тому місці. Така сама ситуація біля площі, поряд з медколеджом..:(((( Тут починаються всі екскурсії. Хочеться бути гордим за своє місто . Ну і звісно бажано, щоб не смерділо :((((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні