Українські студенти потрапили в ДТП у Польщі: є постраждалі

0
-1
Українські студенти потрапили в ДТП у Польщі: є постраждалі
У Польщі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали дві студентки з України.

Про це на своїй сторінці в "Фейсбуці" повідомляє посольство України в Польщі.

Аварія за участю українських студентів, що навчаються у варшавських ВНЗ, сталася в суботу, 25 травня, в районі Долини Служевської.

"Внаслідок ДТП дві пасажирки дістали тяжкі травми та перебувають у лікарні МВСіА (Міністерства внутрішніх справ та адміністрації Польщі, - ред.). З України вже прибули родичі потерпілих. Вчора у лікарні обох студенток відвідала консул, яка поспілкувалася з дівчатами та їхніми батьками. Відбулася також зустріч з представником одного з вишів, де навчається одна з дівчат", - сказано в повідомленні.

Також наголошується, що справа перебуває на контролі консульського відділу посольства України у Варшаві.

Що стосується покинутого хлопчика, то дитячий омбудсмен Анна Кузнєцова розповіла, що він здоровий і зараз почуває себе добре. «Звичайно, відволікається ненадовго під час ігор, але сумує і кличе маму. Цілком контактний, здоровий зовні, каже, що його звуть Саша, йому шість років, він ходить в дитячий садок в Тульській області, називає адресу», – зазначила вона. Також стало відомо, що через 9,5 годин після залишення дитини матір'ю-«зозулею», його намагався забрати співмешканець жінки. Чоловік – лікар-офтальмолог і кандидат наук. Дитину йому, щоправда, все одно не віддали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні