У волинському місті з’явилась нова туристична «родзинка»

0
0
У волинському місті з’явилась нова туристична «родзинка»
У Рожищі в сквері Борцям за волю та незалежність України, на бруківці встановили спеціальну табличку із датою заснування міста. Подарунок місту зробив рожищанин Юрій Попов.

Про це розповів у "Фейсбуці" Олександр Ковальчук, – повідомляє "Район.Рожище".

«Нарешті щось значуще в туристичному плані сталося у місті Рожище. Особлива бруківка, з датою заснування міста. Це так по-європейськи, бо ж у кожному туристичному центрі Європи є щось таке схоже, місце, яке хочеться побачити та сфотографуватись», – ділиться добрими враженнями автор допису.

«Приємно бути одним з першопрохідців, а ще приємніше, що це робота мого хорошого друга Юрія Попова. Він молодець, проявив ініціативу, зробив для міста такий чудовий пам'ятний подарунок. Знаючи його особисто, хочу сказати, що у нього в плані є не одна ідея, як ще поліпшити та прикрасити місто», – додає рожищанин.

Автор роботи Юрій Попов розповів, що на створення такої бруківки надихнувся, подорожуючи Європою:

«Подорожуючи містами Європи, я звернув увагу на одну річ. Окрім, визначних пам’яток архітектури минулих століть, у кожному Європейському місті є свої особливі місця, пам’ятки та об’єкти, які є візитною карткою міста. До якого приходять містяни та туристи фотографуватись. І усі ці об’єкти створені у наш час. Це можуть бути металеві скульптури, постаменти з металевих конструкцій, дерева, бетону, пам’ятні таблички тощо. Я вирішив також щось схоже створити у своєму місті. Оскільки наше місто Рожище має велику історію, але мало має пам’яток про дату заснування, вирішив зробити, так би мовити, першу бруківку – яка б символізувала і ознаменувала дату заснування нашого рідного міста».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні