У Луцьку під час нічного патрулювання порізали «самооборонівця»

0
1
У Луцьку під час нічного патрулювання порізали «самооборонівця»
У Луцьку, з 25 на 26 травня, близько 3 години ночі, під час патрулювання Луцька та забезпечення громадського порядку представнику групи швидкого реагування громадського формування “Самооборона Волині” правопорушником було заподіяно тілесні ушкодження. Чоловіку нанесли глибокі різані рани.

Про це повідомляє ІА "Волинське агентство розслідувань".

Постраждалому в лікарні наклали десять швів на обличчі.

Відкрито кримінальне провадження, правоохоронцями наразі відбувається кваліфікація дій зловмисника. Його особу встановлено. Крім того, з боку останнього пролунали погрози на адресу самооборонівців про можливість у близькому майбутньому застосування ним вибухових засобів.

“Доки одна частина лучан вночі “тусить”, інша спокійно відпочиває, іноді й не дуже через п’яних та шумних дибоширів. Чергові ГШРи ГФ “Самооборони Волині” тим часом продовжують нести службу з охорони громадського порядку в Луцьку упродовж п’яти з половиною років поспіль. Наголошую, добровільно і на громадських засадах. Під час нічного чергування відбулася надзвичайна ситуація. Згідний, що лучани повинні знати про дану подію, щоб забезпечити громадський та журналістський контроль під час розслідування та при розгляді справи у суді”, – повідомив Олександр Ніколайчук.

“За проявлену відважність вважаю, що було б непогано представити до відзнаки з боку правоохоронних органів”, – додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні