Відомого за крадіжками у Нововолинську злодія – посадили на чотири роки

0
2
Відомого за крадіжками у Нововолинську злодія – посадили на чотири роки
Відомого у Нововолинську злодія, який обкрадав магазини в місті, посадили за ґрати на 4 роки.

Про це повідомляє "Буг".

Злодій, який крав із супермаркетів, ринків та магазинів Нововолинська “все, що не так лежить”, отримав 4 роки позбавлення волі.

16 травня Нововолинський міський суд виніс вирок уродженцю Дніпродзержинська. Відомо, що чоловік одружений, має на утриманні малолітнього сина, не працює.

Затримали злодія після того, як 18 лютого на ринку він намагався викрасти два чоловічі спортивні светри на загальну суму 992 гривень, однак був помічений і почав втікати. Потерпіла наздогнала чоловіка, схопила за одяг та відібрала викрадене майно.

21 лютого злодія на псевдо "Жорик" взяли під варту.

Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та проти власності, до позбавлення волі засуджений не був.

Вироком Апеляційного суду Волинської області від 21 квітня 2015 року за ч.1 ст.309 КК України засуджений до штрафу у розмірі одної тисячі гривень, вироком Нововолинського міського суду від 27 жовтня 2015 року за ч.3 ст.185 КК України – до покарання у виді позбавлення волі на строк три роки з іспитовим строком один рік шість місяців.

Цього разу за вчинення грабежу суд призначив покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки. Зарахували його попереднє ув’язнення із розрахунку – одному дню відповідає один день позбавлення волі.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, щиро розкаявся та попросив вибачення у потерпілої.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні