У дитячому санаторії на Волині «горів» спальний корпус. ФОТО

0
-2
У дитячому санаторії на Волині «горів» спальний корпус. ФОТО
Любомльські рятувальники провели гарнізонне пожежно-тактичне навчання в обласному дитячому протитуберкульозному санаторії “Згорани”.

Навчання відбулось у п’ятницю, 24 травня, повідомляє "Кордон".

За сценарієм внаслідок короткого замикання електромережі відбулось загоряння приміщення залу на першому поверсі спального корпусу розміром 17х20 м, площею 340 кв.м. На місце виклику відразу прибули вогнеборці та оперативно загасили загоряння.

Після закінчення практичної частини фахівці ДСНС продемонстрували, як здійснюється екстрений виїзд бригади на виклик, показали учням зразки пожежної техніки, аварійно-рятувальних засобів. Діти змогли приміряти на собі елементи пожежної екіпіровки і сфотографуватися на пам’ять.

"На завершення зустрічі рятувальники нагадали учням елементарні правила пожежної безпеки у побуті та в екосистемах, причини виникнення пожеж та способи їх запобігання, розповіли про правильний алгоритм дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Таке цікаве навчання діти точно запам’ятають надовго!" – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні