Небайдужі жителі створили громадське формування «Варта порядку Турійщини»

1
-3
Небайдужі жителі створили громадське формування «Варта порядку Турійщини»
У Турійському районі відбулися збори, на яких створили громадське формування по охороні громадського порядку та державного кордону "Варта порядку Турійщини".

Це зробили за підтримки Турійського відділення поліції, органів державної влади, місцевого самоврядування та небайдужих громадян, йдеться на сторінці Турійського відділення поліції у Фейсбуці.

Відповідне рішення було підтримане Турійським відділенням поліції. На зборах обрали голову та членів громадського формування.

Присутні виявили бажання співпрацювати з поліцією у забезпеченні правопорядку на території району. Під час зустрічі оформили документи з метою подачі для реєстрації у державному реєстрі.

Відповідно до Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону» основними завданнями громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону, зокрема, є: надання допомоги органам Національної поліції у забезпеченні громадського порядку і громадської безпеки, запобіганні адміністративним проступкам і злочинам; інформування органів Національної поліції про вчинені або ті, що готуються, злочини, місця концентрації злочинних угруповань; сприяння органам Національної поліції у виявленні і розкритті злочинів, розшуку осіб, які їх вчинили, захисті інтересів держави, підприємств, установ, організацій, громадян від злочинних посягань; участь у забезпеченні безпеки дорожнього руху та боротьбі з дитячою бездоглядністю і правопорушеннями неповнолітніх.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що банда гопників-укропів, смотрящих за контробандою та лісоповалом?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні