Затримали 22-річного лучанина за крадіжку речей з автомобіля

0
4
Затримали 22-річного лучанина за крадіжку речей з автомобіля
Оперативники Луцького відділу поліції за лічені години розкрили крадіжку речей із автомобіля «ВАЗ 21013» на вулиці Гордіюк. За фактом таємного викрадення чужого майна слідчі розпочали кримінальне провадження.

Нагадаємо, за гарячими слідами у Луцьку затримали підозрюваного в крадіжці речей з автомобіля.

21 травня вранці до поліції із заявою звернувся 52-річний лучанин. Чоловік повідомив, що невідомий зловмисник, пошкодивши замок багажника його автомобіля, викрав три валізи з інструментами, перфоратор та радіо. Сума завданих власникові збитків становить понад 5 тисяч гривень. Поліцейські встановили, що до скоєння крадіжки причетний 22-річний житель обласного центру.

Цього ж дня співробітники кримінальної поліції викрили 26-річного волинянина в скоєнні напередодні крадіжки електроприладів із квартири жительки на проспекті Волі в Луцьку. Сума завданих зловмисником збитків становить 1,5 тис. гривень.

Також дільничні офіцери поліції встановили особи зловмисника, котрі вчинили крадіжки товарів із магазинів у Луцьку. Ними виявилися 31-річний та 24-річний жителі райцентру Ківерці.

За всіма фактами таємного викрадення чужого майна слідчі Луцького відділу поліції розпочали кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні